SUB Academy

Alles wat je nodig hebt om te verduurzamen als organisatie of bedrijf. Je vindt het in de Academy. Kies wat jij nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Events

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, volg workshops en webinars en breng duurzaamheid in jouw organisatie hiermee op top niveau.

Download tips, tricks en kennis

Gebruik onze handige tools om je duurzame doelen vorm te geven. Zoals social media uitingen, factsheets en whitepapers over verduurzamen. En uiteraard alles over (nieuwe) wetgeving.

E-learnings

Zorg dat je als organisatie weet wat je kunt doen om te verduurzamen en hoe je iedereen aan boord krijgt. Deze korte e-learnings voorzien jouw team voorzien van de juiste kennis om jullie duurzaamheidsbeleid concreet te maken.

Wat kun je nog meer op het SUB Platform?

Community

In de community leer je andere duurzaamheidsversnellers kennen. Wissel kennis uit en ga challenges met elkaar aan. Help en inspireer elkaar!

Barometer

Krijg inzicht in het duurzaamheidsprofiel van je organisatie. Waar sta je en waar wil je naartoe? Werk samen aan een concreet actieplan.

Dashboard

Stel doelen voor jouw bedrijf of organisatie, monitor de voortgang en communiceer eenvoudig over de resultaten naar jouw stakeholders.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen? Lotte en Dominique beantwoorden ze graag! Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in.

Naam*
E-mailadres*
Organisatie / Bedrijf
Telefoonnummer
Vragen of opmerkingen

Impactmaker en duurzaam strateeg

Jeroen Zonneveld

Aanjager duurzaamheid en sociale verbinder

Babs Mammen-van der Zon

Veelgestelde vragen

Wat kan ik leren in de SUB Academy?

In de SUB Academy vind je artikelen, kennisdocumenten, templates en checklists die jou en je organisatie helpen verduurzamen. Onze kennisbank bevat voor elke sector specifieke informatie die je zo kunt gebruiken. Daarnaast kun je je opgeven voor webinars en workshops op locatie. Of bekijk de opnames terug wanneer het je uitkomt.

De filters helpen je snel het onderwerp te selecteren waar je interesse in hebt. Zo sorteer je op transitie (denk aan energie, zorg en klimaat), sector en type content. De filter relevantie is gekoppeld aan de interesses die je invult bij je profiel.

Webinars bieden we gratis aan. De prijs voor workshops, online of op locatie, zie je terug bij de workshop waar je interesse in hebt.

Ja, dat kan zeker! Tijdens de gratis trial heb je 14 dagen toegang tot alle artikelen, kennisdocumenten, templates en meer. Als je een abonnement selecteert, kun je onbeperkt van de kennisbank gebruik maken. Live workshops kun je ook terugkijken in je eigen tijd, en alle overige informatie is 24/7 beschikbaar.

Allebei: Je kunt kiezen uit online sessies of workshops op locatie.

Start de gratis trial

vrijblijvend en kosteloos