Voor wie is het platform?

Elke sector is uniek en kent zijn eigen uitdagingen. Het SUB Platform is hierop ingericht. Of je je nou wilt verdiepen in een specifiek onderwerp of werkt aan een duurzaam beleid: het SUB Platform biedt de handvatten die jij nodig hebt. Werk samen met collega’s of wissel ervaringen uit in de community over duurzaamheid in jouw sector.

Als overheidsorganisatie draag je zorg voor de maatschappij. Hoe vertalen werelddoelen zich naar lokale doelen en wie neemt eigenaarschap voor duurzaam beleid?

Meer informatie

Ontdek hoe je naast financiële winst, ook maatschappelijke impact maakt. Speel in op de kritische consument en bouw aan een aantrekkelijk, duurzaam imago.

Meer informatie

Door kennis en vaardigheden mee te geven, bereid je de jonge generatie voor op de toekomst. Hoe integreer je duurzaamheid in het onderwijsbeleid van jouw school?

Meer informatie

Door haar grote CO2-voetafdruk is de zorg één van de meest vervuilende sectoren. Leer hoe je milieu-impact verkleint. En creëer een toekomstbestendige zorgomgeving.

Meer informatie

Woningcorporaties staan voor grote uitdagingen zoals de energietransitie en klimaatneutrale woningen. Onze tools en kennissessies helpen je verduurzaming haalbaar en concreet te maken.

Meer informatie

Start de gratis trial

Vrijblijvend en kosteloos