Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Wat is het SUB Platform?

Concrete stappen zetten om echt duurzaam te ondernemen – daar helpt het SUB Platform ondernemers, organisaties en overheden bij. Met online tools, kennis en partnerships maken wij samen jouw organisatie klaar voor de wereld van morgen.

Het SUB Platform is interessant voor (grote en kleine) bedrijven en organisaties die duurzame ambities hebben, maar niet goed weten hoe ze kunnen verduurzamen. Elke sector – Overheid, Onderwijs, Zorg, Bedrijven en Woningcorporaties kent zijn eigen uitdagingen. Of je je nou wilt verdiepen in een specifiek onderwerp of werkt aan een duurzaam beleid: het SUB Platform biedt de handvatten die jij nodig hebt.

Account & profiel

Hoe maak ik een account aan?

Dat is simpel! Maak via deze link een account aan of klik op de groene knop ‘Aan de slag’. Check je mailbox om je account te verifiëren en start direct! Automatisch start de gratis trial zodat je alle onderdelen kunt uitproberen.

Een profiel maak je automatisch aan wanneer je je registreert op het platform. Na het aanmelden volgt een scherm waar je je gegevens verder invult. Deze zijn altijd later nog aan te passen op de profielpagina.

Wil je niet langer lid zijn van het SUB Platform, dan kun je je account bij het onderdeel Profiel verwijderen.

Hoeveel teamleden je kunt toevoegen, is afhankelijk van het type abonnement. Kijk op onze tarievenpagina voor de specificaties.

Gratis trial & abonnementen

Wat houdt de gratis trial in?

Je kunt 14 dagen lang vrijblijvend alle onderdelen van het SUB Platform bekijken en uitproberen. Zo kun je diverse duurzaamheidstools invullen,  nieuwsartikelen lezen of meediscussiëren in de community.

Je hebt toegang tot alle nieuwsberichten, events en de community. Voor de andere mogelijkheden kun je 14 dagen de gratis trial proberen of een abonnement afsluiten.

Je kiest een abonnementsvorm die bij jouw organisatie past. Je krijgt met elke vorm toegang tot de tools en alle onderdelen op het platform. Hoeveel tools je kunt invullen, is afhankelijk van de abonnementsvorm die je kiest.

Per mail ontvang je van ons een factuur. We vragen je deze binnen 30 dagen te voldoen. Het fijne is dat je lidmaatschap direct start nadat je je hebt aangemeld. Goed om te weten: als je de factuur niet op tijd betaalt, kun je betaalde onderdelen niet gebruiken.

Contact

Waar kan ik terecht voor andere vragen over het SUB Platform?

We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden. Mail naar info@subplatform.nl of bel naar 085 – 0609202.

Het SUB Platform is een product van SUB | Sustainable Boost, een enthousiast duurzaam adviesbureau voor bedrijven en organisaties. Samen met onze netwerkpartners bundelen we onze krachten en maken we het SUB Platform mogelijk. Zo kunnen we in binnen- en buitenland veel meer ondernemers bereiken en zo onze gedroomde duurzaamheidsrevolutie waarmaken!