Tarieven

Maandelijks

Member

Ontdek wat het platform voor jou kan betekenen.

Gratis

Per maand

Pro

Geschikt voor kleine bedrijven en organisaties. 

85,-

Per maand

Meest gekozen!

Premium

Ideaal voor alle soorten bedrijven en organisaties.

245,-

Per maand

Business

De beste keus voor grote organisaties en bedrijven.

735,-

Per maand

Kies je voor betaling per jaar, dan ontvang je 2% korting op je abonnementsbedrag.
Prijzen zijn exclusief btw. Prijsniveau 2024.

Start de gratis trial

vrijblijvend en kosteloos

Veelgestelde vragen

Kan ik gratis met het SUB Platform starten?

Ja! Je kunt een gratis gebruikersaccount aanmaken waarmee je toegang hebt tot jouw persoonlijke dashboard, gevuld met de laatste nieuwsberichten en events. Daarnaast kan je met het gratis account topics aanmaken en meepraten in de community. Benieuwd naar de tools? Wil je alle onderdelen een keer uitproberen? Dat kan in de gratis trial!

Zie het tarievenoverzicht voor de actuele kosten van een start abonnement of uitbreiding van een abonnement.

Ja, je kunt per maand betalen voor je abonnement. Kies de optie maandelijks wanneer je de factuurgegevens invult. Er is geen korting voor het maandelijkse abonnement, wel wanneer je per jaar betaalt. Als je wilt besparen, dan raden we je het jaarlijkse abonnement aan.

Dat kan natuurlijk voorkomen. Neem contact met ons op via het supportteam. Dan kijken we samen naar een gepaste oplossing.

In het tarievenoverzicht kun je bij elk abonnementstype zien welke functies zijn inbegrepen. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan contact op met ons verkoopteam. We helpen je graag verder bij het vinden van het juiste abonnement. Om een goede keuze te kunnen maken raden we je aan gebruik te maken van de gratis trial en alle onderdelen een keer uit te proberen!

Wanneer je kiest voor een jaarbetaling krijg je 2% korting op het jaarbedrag. Je betaalt dan het gehele bedrag in een keer. Je krijgt deze korting omdat het minder administratief werk voor ons is. De korting wordt verrekend over het totaalbedrag dat je moet betalen.

Als je beheerder van het organisatie-account bent (dit vind je terug onder Profiel > Team), heb je toegang tot jouw factuurgegevens, het gekozen abonnement en meer.

Als je een abonnement afneemt, dan sturen we je – op basis van jouw voorkeur – maandelijks of jaarlijks een factuur. We vragen je deze binnen het door ons gestelde termijn te betalen. Je abonnement gaat meteen in, zodat je direct verder kunt starten met duurzame stappen maken!

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen? Babs en Jeroen beantwoorden ze graag! Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in.

Naam*
E-mailadres*
Vragen of opmerkingen

Aanjager duurzaamheid en sociale verbinder

Babs Mammen - van der Zon

Impactmaker en duurzaam strateeg

Jeroen Zonneveld