SUB Community

Samen innoveren en elkaar versterken: De duurzame community is er voor jou om vragen te stellen, contact te leggen en te leren van andere organisaties. Of organiseer een duurzame challenge.

Wissel ideeën uit en werk samen aan een oplossing

Onderwerpen die jou interesseren filter je er zo tussenuit. Koppel thema’s en tags aan je eigen topics zodat je sneller gevonden wordt. Voeg naast tekst en beeld, ook videolinks toe.

Kom in contact en ga een challenge aan

Wil je meer weten over een member of organisatie? Klik op een profielfoto of (bedrijfs)naam. Wanneer je een challenge start, werk je samen in een besloten groep aan een vraagstuk.

Wat kun je nog meer op het SUB Platform?

Academy & events

Verdiep je in een onderwerp of word duurzaam expert: naast artikelen vind je hier templates en e-learnings. Of volg workshops en webinars.

Barometer

Krijg inzicht in het duurzaamheidsprofiel van je organisatie. Waar sta je en waar wil je naartoe? Werk daarna samen aan een concreet actieplan.

Dashboard

Stel doelen voor jouw bedrijf of organisatie, monitor de voortgang en communiceer eenvoudig over de resultaten naar jouw stakeholders.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen? Lotte en Dominique beantwoorden ze graag! Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in.

Naam*
E-mailadres*
Organisatie / Bedrijf
Telefoonnummer
Vragen of opmerkingen

Aanjager duurzaamheid en sociale verbinder

Babs Mammen-van der Zon

Impactmaker en duurzaam strateeg

Jeroen Zonneveld

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de duurzame community?

Maak een account aan op het SUB Platform en krijg direct toegang tot onze duurzame community. Start zelf een topic of reageer op topics van andere members. Discussieer over een bepaald onderwerp, deel ervaringen of werk samen aan een duurzame oplossing!

Het doel van de community is mensen met elkaar verbinden en zo via ervaringen, kennis en connecties elkaar te helpen met verduurzamen. Samen bundelen we onze krachten!

Members werken bij of zijn eigenaar van een bedrijf of organisatie en werken in diverse sectoren. Onze SUB Boosters zijn ook lid van de community; duurzaamheidsexperts die maar al te graag hun kennis en kunde delen en bij diverse topics zullen aanhaken.

  • Deel met elkaar kennis en ervaring
  • Ontmoet gelijkgestemden en potentiële samenwerkingspartners
  • Deel jouw hulpvraag in de groep
  • Ga met elkaar in discussie

Dat laten we je graag zien. Maak eerst een account aan en log in op SUB Platform. Selecteer in de linkerbalk Community en klik op de button ‘Mijn topics’. Als je een nieuwe topic aanmaakt, zie je meteen een korte video met stap-voor-stap-uitleg!  

Start de gratis trial

Vrijblijvend en kosteloos